FRIDA THELL

Jag är en perfektionist och detaljnörd ut i fingertopparna och har sedan barnsben pysslat mycket med mina händer, målat tavlor och tecknat. När jag växte upp experimenterade jag mycket med sminket och där någonstans började min resa.

Mina sminkningar och uppsättningar är idag mina mästerverk - mitt sätt att få uttrycka känslor... och för mig är smink så mycket mer än bara smink. Det är en konst och något väldigt personligt.

Det är alltid lika viktigt för mig att mina kunder ska känna sig trygga och säkra i sin sminkning och inte behöva oroa sig för hållbarheten... Därför jobbar jag alltid tills både jag och min kund är nöjd.

För att smink och annan styling ska kunna hålla under nästan ett dygn, bli snyggt på bilder, tåla värme och tårar och ändå se naturligt och fräscht ut, så krävs det stor erfarenhet och bred kunskap. Därför har jag valt att specialisera mig inom bröllop och fest för att kunna erbjuda just det här.

Jag reser mycket inom mitt arbete och därav finns jag inte i någon salong utan åker istället ut till mina kunder och jag reser inom hela Sverige och även utomlands för bröllop. 

Jag har jobbat som makeup artist och hårstylist i sju år och frilansar idag under namnet F.A.B by Thell.

Är även på deltid lärare inom hår och makeup på en av skandinaviens bästa makeupskolor - Mariart.