FRIDA THELL

Jag är en perfektionist och detaljnörd ut i fingertopparna och har sedan barnsben pysslat mycket med mina händer, målat tavlor och tecknat. Under min uppväxt experimenterade jag mycket med sminket och där någonstans började min resa.

Mina sminkningar och uppsättningar är idag mina mästerverk - och för mig är smink så mycket mer än bara smink. Det är en konst och något väldigt personligt.

Det är alltid lika viktigt för mig att mina kunder ska känna sig trygga och säkra med sin sminkning och uppsättning och inte behöva oroa sig över hållbarheten... Därför jobbar jag alltid tills både jag och min kund är 100% nöjd.

För att smink och annan styling ska kunna hålla under nästan ett dygn, bli snyggt på bilder, tåla svett och tårar och ändå se naturligt och fräscht ut, så krävs det stor erfarenhet och bred kunskap... därför har jag valt att specialisera mig inom just bröllop och fest för att kunna erbjuda det här.

Jag reser mycket inom mitt arbete och därav finns jag inte i någon salong utan åker istället ut till mina kunder och jag reser inom hela Sverige och även utomlands för bröllop. 
Har även jobbat som utbildare/lärare inom både smink och hår.

Jag har jobbat som makeup artist och hårstylist i åtta år och frilansar idag under namnet F.A.B by Thell.