Jag vill alltid veta hur Du upplevde din styling
eller behandling hos mig.

Hade blivit väldigt glad om du velat skriva en rad eller två...


Kram!
 • Hanna • 20 januari 2023 08:17:05
  Jag skulle inte låta någon annan röra mina bryn. Frida är fantastiskt duktig och jag kör tveklöst 4 timmar tur/retur för att göra brynen här o ingen annanstans. Jag älskar mina bryn, de ser SÅ naturliga ut att ingen kan tro att dom är tatuerade. Bästa känslan är att känna sig fräsch osminkad. Rekommenderar varmt ❤️
 • Josefine • 19 januari 2023 23:36:42
  Världens största TACK för att du fick mig att känna mig magiskt vacker på vår bröllopsdag. Frida är så fantastiskt duktig, lyhörd, inkännande, lättsam, proffsig, varm och hon fick både mig och mina tärnor att känna oss avslappnade och omhändertagna. Jag är så glad att jag valde just dig Frida, du är fantastisk och så duktig på vad du gör!
 • Emilie Åhman • 19 januari 2023 21:05:07
  Vilken stjärna du är! Aldrig har jag känt mig så fin som efter du svepte över mitt ansikte med din sminkning. Du utförde magi och kände mig SÅ vacker hela kvällen, och dessutom höll sminket jätte bra!
  Rekommenderar dig definitivt till alla! ♥️
 • Fanny Andersson • 12 oktober 2022 12:49:12
  Men wow sååå nöjd!
  Velat göra mina bryn i flera år. Kollat rundor efter någon som kan göra dem naturliga och snygga.. men inte hittat förens någon tipsade mig. Har du sett Fridas arbete? Jag gick in och kollade och såg genast flera bilder på ett mycket väl utfört arbete!
  Hon är rinktigt proffesionellt och lyssnade verkligen på mina önskemål! Så trevligt bemött och hon pratade bort min nervositet Tack för mina naturligt vackra bryn!
 • Evelina • 12 oktober 2022 12:27:25
  Tatuerade mina bryn hos Frida och wow så duktig hon är! Otroligt professionell och fantastiskt trevlig!
  Väldigt noga med hur man ska ta hand om sina bryn innan och efter för absolut bästa resultat, lyssnade på önskemål och kändes väldigt ärlig för att uppnå bästa resultat för just mig. Man känner sig direkt trygg i hennes händer, det är ju ändå i ansiktet man ska tatuera sig så väldigt viktigt att man känner sig trygg och det lyckas Frida verkligen med. Hon känns väldigt påläst och kunnig inom yrket, jag kommer definitivt tillbaka och skulle absolut rekommendera henne till alla jag möter.
 • MAtea Medic • 6 september 2022 18:14:22
  Frida ,

  Tack för att du fick mig att känna mig som mitt vackraste jag. Jag kände mig som den bästa versionen av mig själv, men inte för mycket trots ”allt ” smink och hårspray

  Du lyssnade och förstod exakt vilken look jag ville ha på min dag. Så tacksam att få en provsminkning innan så vi kunde korrigera några småsaker inför stora dagen! Du gjorde mig så självsäker och helt obrydd om mina acneärr. Tänk att smink kunde hålla så bra och framhävas så bra i kameran . Nu vet jag verkligen hur stor skillnad det kan vara och hur värt det är att anlita ett proffs när man ändå ska spendera så himla mycket pengar på både foto och video .

  Jag vill också tacka dig för att du är så himla härlig att hänga med ! Man spenderar ju ganska mycket tid ihop när man fixas och trots att jag var nervös och spänd inför dagen var det så skönt att just DU var där och spenderade den med mig tillsammans med mina systrar.

  Fortsätt jobba med det du gör ❤️ Du är bäst !
 • Caroline Söderkvist • 6 september 2022 16:32:04
  Jag fick otroligt fin hjälp till den viktigaste dagen i mitt liv, min bröllopsdag.
  Fick komma på en otroligt proffsig konsultation och sedan väl på bröllopsdagen fick Frida mig att känna mig som den finaste på denna jord, kände mig vacker & självsäker genom sättet frida hade sminkat mig och fixat en fin uppsättning. Skulle rekomendera Frida till alla som vill bli stylade av ett proffs som får dig att känna dig bekväm.
 • Caroline • 31 mars 2022 11:33:09
  Tatuerade mina bryn hos Frida och är jätte nöjd med resultatet. Trevligt bemötande, lätt att få kontakt och bra information inför besöket. Frida tar hand om en väl och är noga med att berätta om behandlingen och framför allt hur viktig eftervården är. Kan absolut rekommendera Frida och kommer definitivt tillbaka som kund igen!
 • Desiree • 10 november 2021 22:41:41
  Jag hade tur och kom till Frida med helt förstörda bryn för en permanent makeup mina ögonbryn är rakade sedan tonåren till obefintlighet ,
  Frida verkligen räddade mina ögonbryn ! Så proffesionellt gjorda och så himla trevlig ! Mina bryn är nu supersnyggt tatuerade och jag är så tacksam för att jag kan se mig i spegeln och det sitter faktiskt något riktigt snyggt där ovanför ögonen.
  Jag fick god kunskap om vad jag skulle förvänta mig under proceduren , samt om läkningen efteråt , jag har inte haft en enda skorpa efter min tatuering , ingen klåda under läkningsprocessen och nu är det helt läkt.

  Jag rekommenderar verkligen Frida !
  Tack! För att du är så duktig, noggrann , trevlig och kunnig , jag är dig så otroligt tacksam
 • Åsa • 11 september 2021 10:34:14
  Frida är fantastiskt duktig och väldigt trevlig! Jag blev så nöjd med både smink och hår. Håret höll trots att det nästintill var storm ute. Hon lyssnade verkligen på mina önskemål och var så proffsig från första kontakt till bröllopsdagen. Jag kan varmt rekommendera Frida!
 • Tove • 2 september 2021 10:09:02
  Frida hjälpte mig och mina tre tärnor med smink på mitt bröllop - och WOW! Ingen av oss har någonsin känt oss så fina, samtidigt som vi kände oss som oss själva. Frida var proffsig, lyhörd inför våra önskemål men kom även med egna tankar och tips. Sminket höll sedan perfekt genom mängder av tårar och dans! Frida är varm och enkel att prata med, samtidigt som hon är professionell. Kan varmt rekommendera henne!
 • Frida • 26 augusti 2021 08:00:28
  Jag anlitade Frida för att göra både smink och hår till min bröllopsdag och jag kunde inte blivit mer nöjd. Sminket höll sig hela dagen, trots en del tårar och såg naturligt och fint ut. Precis som jag önskar. Håret blev magiskt och uppsättningen höll för en fotografering vid havet när de stormade utan problem. Frida är en lättsam tjej som är väldigt enkel att konversera med och för en lugn. Jag kan varmt rekommendera henne till alla.
 • Bea • 14 maj 2021 17:18:52
  Jag hörde av mig till Frida då jag behövde hjälp med hår och smink till mitt bröllop. Detta efter att hennes namn ploppat upp flertal gånger från hennes tidigare brudar som alla lovordade henne.
  Hon kom ut till mitt hotell och var tidigt på plats. Allt blev helt perfekt, och höll sig superbra hela dagen. Jag kände mig så fin men ändå som mig själv. Frida är superbra på att verkligen göra dig helt fantastiskt fin men ändå se till att du ser ut som dig själv.
  Under själv dagen var jag och alla mina (7) tärnor helt förälskade i Frida. Hon var så snabb och fantastiskt. Det som jag personligen uppskattade väldigt mycket (förutom själva looken) var att hon gjorde mig så lugn. På själva bröllopsdagen var jag så nervös och skakig, men tack vare Frida och hennes lugn så blev allt så mycket enklare.
  Rekommenderar henne till alla!! Oavsett tillfälle.
 • Therese • 26 juli 2020 21:39:53
  Frida är faktiskt duktig! Anlitade henne för att göra både bruduppsättning och makeup. Hon anpassade det precis efter hur jag ville ha det men gav också kloka tips och råd. Både håret och sminket höll hela dagen och kvällen trots tårar, dans och en lång bilfärd i cabriolet. Grymt duktig och dessutom väldigt trevlig! ☺️
 • Angelica Jensen • 22 juli 2020 15:57:10
  Jag bokade in Frida relativt tidigt efter många rekommendationer från andra.
  Redan när vi skrev till varandra kände jag mig lugn och visste att jag hittat en proffsig tjej som jag kunde lita på.
  När vi träffades på konsultationen hade Frida fått några inspirationsbilder samt min beskrivning av vad jag ville ha och hon lyckades med perfektion få fram det jag önskade.
  På bröllopsdagen var hon på plats i exakt rätt tid. Hon var superproffsig och vann även hjärtat hos min brudtärna vilket inte är så konstigt då Frida är superhärlig och alltigenom genuin till att vilja få det så bra som möjligt. Hon var lugn och lugnade ner mig. Jag skulle aldrig fått det så bra av någon annan. Jag kände mig vackrare än en prinsessa (visste inte själv att jag hade så mycket hår) och jag längtar så till nästa år när hon ska fixa mig inför bröllopsfesten!
  Hos Frida får du mer än bara hår och smink. Det blir lyxigt, genuint och en fantastisk upplevelse rakt igenom!
  Jag rekommenderar Frida starkt!