Har du anlitat mig till ert bröllop eller er fest?

Jag vill alltid höra hur Du upplevde din styling och hållbarheten på smink & hår, så jag skulle bli superglad om du vill skriva en rad eller två.. 


Kram!
 • Åsa • 11 september 2021 10:34:14
  Frida är fantastiskt duktig och väldigt trevlig! Jag blev så nöjd med både smink och hår. Håret höll trots att det nästintill var storm ute. Hon lyssnade verkligen på mina önskemål och var så proffsig från första kontakt till bröllopsdagen. Jag kan varmt rekommendera Frida!
 • Tove • 2 september 2021 10:09:02
  Frida hjälpte mig och mina tre tärnor med smink på mitt bröllop - och WOW! Ingen av oss har någonsin känt oss så fina, samtidigt som vi kände oss som oss själva. Frida var proffsig, lyhörd inför våra önskemål men kom även med egna tankar och tips. Sminket höll sedan perfekt genom mängder av tårar och dans! Frida är varm och enkel att prata med, samtidigt som hon är professionell. Kan varmt rekommendera henne!
 • Frida • 26 augusti 2021 08:00:28
  Jag anlitade Frida för att göra både smink och hår till min bröllopsdag och jag kunde inte blivit mer nöjd. Sminket höll sig hela dagen, trots en del tårar och såg naturligt och fint ut. Precis som jag önskar. Håret blev magiskt och uppsättningen höll för en fotografering vid havet när de stormade utan problem. Frida är en lättsam tjej som är väldigt enkel att konversera med och för en lugn. Jag kan varmt rekommendera henne till alla.
 • Bea • 14 maj 2021 17:18:52
  Jag hörde av mig till Frida då jag behövde hjälp med hår och smink till mitt bröllop. Detta efter att hennes namn ploppat upp flertal gånger från hennes tidigare brudar som alla lovordade henne.
  Hon kom ut till mitt hotell och var tidigt på plats. Allt blev helt perfekt, och höll sig superbra hela dagen. Jag kände mig så fin men ändå som mig själv. Frida är superbra på att verkligen göra dig helt fantastiskt fin men ändå se till att du ser ut som dig själv.
  Under själv dagen var jag och alla mina (7) tärnor helt förälskade i Frida. Hon var så snabb och fantastiskt. Det som jag personligen uppskattade väldigt mycket (förutom själva looken) var att hon gjorde mig så lugn. På själva bröllopsdagen var jag så nervös och skakig, men tack vare Frida och hennes lugn så blev allt så mycket enklare.
  Rekommenderar henne till alla!! Oavsett tillfälle.
 • Therese • 26 juli 2020 21:39:53
  Frida är faktiskt duktig! Anlitade henne för att göra både bruduppsättning och makeup. Hon anpassade det precis efter hur jag ville ha det men gav också kloka tips och råd. Både håret och sminket höll hela dagen och kvällen trots tårar, dans och en lång bilfärd i cabriolet. Grymt duktig och dessutom väldigt trevlig! ☺️
 • Angelica Jensen • 22 juli 2020 15:57:10
  Jag bokade in Frida relativt tidigt efter många rekommendationer från andra.
  Redan när vi skrev till varandra kände jag mig lugn och visste att jag hittat en proffsig tjej som jag kunde lita på.
  När vi träffades på konsultationen hade Frida fått några inspirationsbilder samt min beskrivning av vad jag ville ha och hon lyckades med perfektion få fram det jag önskade.
  På bröllopsdagen var hon på plats i exakt rätt tid. Hon var superproffsig och vann även hjärtat hos min brudtärna vilket inte är så konstigt då Frida är superhärlig och alltigenom genuin till att vilja få det så bra som möjligt. Hon var lugn och lugnade ner mig. Jag skulle aldrig fått det så bra av någon annan. Jag kände mig vackrare än en prinsessa (visste inte själv att jag hade så mycket hår) och jag längtar så till nästa år när hon ska fixa mig inför bröllopsfesten!
  Hos Frida får du mer än bara hår och smink. Det blir lyxigt, genuint och en fantastisk upplevelse rakt igenom!
  Jag rekommenderar Frida starkt!
 • Annika • 5 oktober 2019 08:41:10
  Stark rekommendation från mig!
  Frida är en härlig, varm, trevlig och superproffsig tjej. Lyhörd och noggrann och levererar långt över förväntan. Hon fick mig att känna mig lugn och trygg och otroligt vacker inför mitt bröllop i september!
 • Emma • 11 augusti 2019 19:38:15
  Tusen tack för allt hår och makeup för mig och mina fyra tärnor.. trots tidspressen så är du coollugn, gör allt 110% och verkligen lyssnade på var och en!! Skulle rekommendera Frida varmt!!!
 • Sophie Thomsen • 9 augusti 2019 16:58:08
  Frida sminkade mig och gjorde hår och make på tre av mina brudtärnor. Frida är extremt duktig, lyhörd och framförallt väldigt trevlig! Har redan rekommenderat henne till mina vänner! ❤️
 • Kajsa • 7 augusti 2019 09:37:26
  Anlitade Frida till mitt bröllop för smink och hår på mig som brud, samt till mina 3 tärnor. Hon gjorde oss alla så himla vackra och snygga, men framförallt höll både smink och hår ända in på småtimmarna. Trots mycket glädjetårar under både vigsel, middag och efter många timmar på ett svettigt dansgolv.

  Frida fångade våra visioner och önskningar perfekt vad gällde hår och smink och är otroligt noggrann, lyhörd och lugn. Detta gjorde att vi alla fick mysiga timmar tillsammans under förberedelserna utan någon stress alls. Frida hade koll på tiden och vi andra kunde bara njuta och slappna av. Kan verkligen rekommendera Frida till alla er som behöver hjälp med hår och smink Stort TACK för allt du gjorde för mig och mina tärnor på min bröllopsdag.
 • Alexandra Reimblad • 15 april 2019 09:27:54
  Anlitade Frida till vårt bröllop i juli 2018 och jag rekommenderar henne till alla! Så himla härlig och så himla snygg gjorde hon mig. Det kändes tryggt att ha anlitat henne redan efter provsminkningen och på bröllopsdagen gjorde hon upplevelsen innan vigseln när vi gjorde oss i ordning helt magisk! Jag grät HELA vigseln av glädjetårar, men va precis lika snygg som jag var innan första tårarna kom ändå hela kvällen. Så nöjd! TACK FRIDA!
 • Anna F • 3 december 2018 01:15:24
  Duktiga och proffsiga Frida! Jag är så glad att fick dig rekommenderad och att du kunde göra mitt hår och makeup på vår stora dag❤️ Makeup och hår blev över förväntan! Både håret och sminket höll under en varm sommardag med 26 plusgrader och en natt fylld med fest och dans! Jag kan verkligen rekommendera dig, Frida. Du hade dessutom en lugn inverkan på mig och mina pirriga och spända bröllopsnerver. Jag brukar inte kunna slappna av när någon sminkar mig men det kunde jag med dig. Jag fick så många komplimanger för både hår och makeup. Önskar att du kunde göra mina ögonbryn varje dag som sagt, rekommenderar dig verkligen! Du är inte bara så duktiga utan också noga och får en att slappna av, vilket är så viktigt på ens stora dag! Tack igen❤️
 • Tove Levin • 12 november 2018 19:41:32
  Vet inte vart jag ska börja! Frida hjälpte mig med både hår och smink på min bröllopsdag och jag har aldrig känt mig vackrare. Vi började tidigt på morgonen hemma hos mig och hjälpte både mig och fyra av mina tärnor. Det var aldrig någon stress utan vi hade gott om tid tack vare att Frida hade koll på tiden. Stort stort tack igen.
  Jag kan verkligen rekommendera Frida om man letat efter hjälp till sin stora dag.
 • Jenny • 5 oktober 2018 09:37:38
  Fantastiska Frida! Gjorde min dag magisk och fick mig att känna mig sååå vacker. Hår och smink höll hela dagen och natten. Tack Frida för din proffsiga make och fantastiska hår❤
 • Veronika • 4 oktober 2018 18:23:55
  Frida var hemma hos mig på min bröllopdag och fixade både mig och mina två tärnor. Vilken fantastisk upplevelse. Frida var lugn och proffsig och smink och hår höll hela dagen och kvällen, trots många tårar av både glädje och sorg då min pappa plötsligt dog 12 veckor innan bröllopet. Jag är själv frisör i botten och var väldigt noga i valet av person som skulle fixa mig och jag är så nöjd med mitt val. Jag rekommenderar Frida starkt, och tusen tack till dig Frida ❤️